<pre id="ztfjb"></pre>

    <track id="ztfjb"></track>
      <nobr id="ztfjb"><dfn id="ztfjb"><cite id="ztfjb"></cite></dfn></nobr>

      <ruby id="ztfjb"><delect id="ztfjb"></delect></ruby>

      高中英語——完形填空(1)

      Being a young person is one thing, and being a good young one is   41   . A good person should have these qualities( 品質 ): First of all, health. A healthy body is the best riches( 財富 ).   42    it, nothing can be done well. If you are poor in health, you will have to take    43    day after day. Even you can’ t work, do sports and so on. Secondly, do something for others. Help those in trouble and    44    the people around you. If everyone did the same, What a   45    world it would be! Thirdly, have the ability to work with others.

      Cooperation( 合作 ) and communication are two important keys to better human relation. Everyone needs friends    46    no one can live through life alone or do everything he wants to.

      Besides the examples above, patriotism (愛國主義) is the one we should never    47   . Patriotism means love for one’ s country. It is one of the highest qualities of human ’ s. Everyone should love country. But  people    48    think  that patriots( 愛國者 )must be soldiers or that they live  in a time  of fighting for their country. This is    49   . A good young person ’ s work is not only fighting. A good young person will do the things his country asks him to do.

      I think a good young person of today should also have some training in art    50    they can live better and enjoy more.

       

      41.A.other     B.one C.another D.the others

      42.A.With       B.Without C.After   D.Before

      43.A.medicine    B.food C.drink          D.fruit

      44.A.take after   B.talk about     C.argue with     D.care about

      45.A.wonderful        B.terrible C.bad      D.selfish

      46.A.if B.because   C.while D.though

      47.A.remember        B.answer C.forget        D.ask

      48.A.sometimes          B.never C.nearly D.hardly

      49.A.good   B.bad C.right         D.wrong

      50.A.so that        B.such as C.when   D.but

       

       

       

       

       

       

      【答案】41.C  42.B  43.A  44.D  45.D  46.B  47.C  48.A  49.D  50.A

      【分析】本文講述了一個新時代的年輕人應該具備是什么樣的品質。首先,必須是健康的,健康是人最大的財富;其次是樂于助人,幫助有困難的人。還有需要合作和交流,人們都需要朋友幫助度過難關;最后必須要愛國,愛國者不一定非要是軍人,而是愿意為祖國各項事業而獻身的人,作者最后說當今的年輕人還有在諸如藝術等方面接受訓練,才能更好的生活和享受。

      41.句意:年輕是一回事,做個好青年又是另一回事。

      考查代詞。other其他的;one一個;another另外的;the others其他的。根據句意“年輕是一回事,當一個好年輕人是另外一回事。”故選C。

      42.句意:沒有健康,你會一事無成。

      考查介詞。With具有; Without沒有;After在……后面; Before在……之前。根據前文A healthy body is the best riches.可知健康是最寶貴的財富??芍獩]有健康,你將一事無成。故選B。

      43.句意:如果你不健康,你將一天天的吃藥。

      考查名詞。medicine藥; food食物;drink飲料; fruit水果。根據句意可知,身體不舒服得吃藥。故答案選A。

      44.句意:幫助有困難的人并且關心身邊的人。

      考查固定搭配。take after相似;talk about談論關于;argue with與……爭吵; care about關心。由前文do something for others.可知,年輕人需要為其他人做一些事。故答案選D。

      45.句意:如果每個人都這樣做,這個世界會多么美好。

      考查形容詞。wonderful精彩的;terrible糟糕的; bad壞的; selfish自私的。由what a …結構可知,此處后面接形容詞。且根據前后語境可知,故答案選A。

      46.句意:每個人都需要朋友,因為沒有人能獨自度過一生,也沒有人能做任何他想做的事。

      考查連詞。if如果; because因為;while    然而; though盡管。根據前文Everyone needs friends每個人都需要朋友可知,前后內容表示因果關系。故答案選B。

      47.句意:除了上面的例子,愛國是一個人永遠都不能忘記的。

      考查動詞。remember記??; answer回答; forget忘記;ask問。結合前文的例子,以及后文Patriotism means love for one’ s country. 愛國主義就是愛自己的國家。故答案選C。

      48.句意:但是有時候人們認為愛國者必須是士兵或者是他們生活在為他們的國家而戰的時代。

      考查副詞。sometimes有時;never從不; nearly幾乎; hardly幾乎不。由前文Everyone should love country.可知,每個人都應該愛國。到后面的轉折。故答案選A。

      49.句意:這是錯誤的。

      考查形容詞。good好的;bad壞的; right對的;wrong錯誤的。結合前文,以及由后文A good young person ’ s work is not only fighting.…可知一個好青年的工作不只是奮斗。一個好的年輕人會做國家要求他做的事情。故答案選D。

      50.句意:我認為如今的一名優秀的年輕人也做一些藝術訓練以便于能更好的享受生活。

      考查詞義辨析。so that為了;such as例如; when當……時候; but但是。結合空前后內容對比,此處是表示目的,一位優秀的年輕人也做一些藝術訓練為了能過上更好的生活。故答案選A。

      亚洲精品无码aⅴ片_特级AAAAAAAAA毛片免费视频_久久人91午夜亚洲精品无码区_国产精品任我爽爆在线播放